Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

Politica de confidentialitate

Cine suntem? Ce facem?
Infiintare-modificare-firma-srl.ro este un site de prezentare.
Ce date colectăm? De ce le colectăm?
Singurele date pe care noi le colectăm sunt datele oferite de terțe părți ca de exemplu Google Analytics, Facebook și WP Statistics prin intermediul fișierelor de tip cookies. Acestea practic ne oferă statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecvența cu care aceștia ne vizitează site-ul.
Colectăm aceste date pentru a vă oferi o experiență cât mai în regulă atunci când ne vizitați site-ul și bineînțeles pentru a ști ce alte informații juridice să vă oferim.
Formularul de contact
Formularul de contact este folosit de către noi pentru a stabili întâlniri în vederea încheierii unei colaborări pe o anumită speță ale căror detalii le împărtășiți cu noi.
Informațiile pe care dvs. ni le furnizați sunt confidențiale așa cum prevede Legea nr. 51/1995 privind ,,Organizarea și exercitarea profesiei de avocat”.
De asemenea vă colectăm numele, adresa de email și adresa IP prin completarea Formularului de contact online.
Numele, adresa de mail cât și adresa IP este păstrată de către noi maxim 30 de zile pentru a vă putea oferi informațiile juridice solicitate de către dumneavoastră.
Formularul de chat online
Formularul de chat online este folosit de către noi pentru a stabili întâlniri în vederea încheierii unei colaborări pe o anumită speță ale căror detalii le împărtășiți cu noi.
Informațiile pe care dvs. ni le furnizați sunt confidențiale așa cum prevede Legea nr. 51/1995 privind ,,Organizarea și exercitarea profesiei de avocat”.
De asemenea vă colectăm adresa de email și adresa IP prin utilizarea formularului de chat online.
Adresa IP și adresa de mail este păstrată de către noi maxim 30 de zile pentru a vă putea oferi informațiile juridice solicitate de către dumneavoastră.
Deși sistemul de chat online vă sugerează să vă introduceți atât numele cât și numărul de telefon noi nu colectăm aceste date cu caracter personal deoarece nu ne sunt necesare.
De la cine obținem aceste date?
Datele le obținem de la terțe părți ca de exemplu: Google Analytics, Facebook și WP Statistics.
Ce poți face dacă nu îți dorești să colectăm date prin intermediul terțelor părți?
Dacă nu dorești să colectăm date despre tine atunci poți dezactiva opțiunea de salvare a fișierelor de tip cookie din meniul ,,Preferințe’’, această opțiune o poți regăsi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.
Ce legislație respectăm?
Respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protecția Persoanelor Fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Call Now ButtonSună-ne acum!