Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

AUTORIZARE OBIECT DE ACTIVITATE SRL

Viata unui S.R.L. este dinamica. Daca un antreprenor va identifica o oportunitate de piata pentru a face profit, cel mai probabil o va fructifica. De aici nevoia de a autoriza un obiect de activitate.

DOCUMENTE NECESARE AUTORIZARE OBIECT DE ACTIVITATE SRL

  1. Cerere de inregistrare (tipizat).
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor ce are ca obiect autorizarea obiectului de activitate.
  3. Act constitutitv actualizat in care sa fie cuprins noul obiect de activitate autorizat.
  4. Declaratie model 3 din care reiese faptul ca firma indeplineste conditiile de funcţionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii,

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent cu scopul efectuarii mentiunii de autorizare a noului obiect de activitate intr-un dosar cu sina. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al societatii respective.

Avocatii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta cu procedura de autorizare obiect de activitate SRL prompt si cu profesionalism. Scutiti astfel timp pierdut, precum si orice probleme ce ar putea sa apara la momentul efectuarii operatiunii juridice de autorizare obiect de activitate.

DOCUMENTE NECESARE AUTORIZARE OBIECT DE ACTIVITATE SRL

Pentru operatiunea de autorizare obiect de activitate SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat / administrator SRL;

2. O lista cuprinzand obiectele de activitate ce se doresc autorizate.

Precizam faptul ca anterior parcurgerii procedurii de autorizare obiect de activitate SRL, dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca aveti deja cuprins in actul constitutiv al societatii codul CAEN aferent noului obiect de activitate ce se doreste autorizat. In caz contrar, apar doua variante de lucru:

a) fie parcurgeti mai intai procedura de „adaugare cod CAEN SRL”. Mai multe detalii gasiti aici.

b) fie efectuati ambele mentiuni simultan.

De mare ajutor ne va fi si actul constitutiv al societatii, in format editabil Word.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor la autorizare obiect de activitate srl?

INTREBARI FRECVENTE AUTORIZARE OBIECT DE ACTIVITATE.

Procedura de Autorizare obiect de activitate SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de autorizare obiect de activitate SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele de infiintare.

În ipoteza în care obiectul de activitate a carui autorizare o solicitati se afla deja cuprins in actul constitutiv prin codul CAEN aferent, atunci, nu se vor mai plati alte taxe la Registrul Comertului.

In ipoteza in care din actul constitutiv lipseste codul CAEN aferent noii activitati ce se doreste autorizata, pe langa onorariul avocatial, va mai trebui platita si taxa de 183 la Registrul Comertului.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!