Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

INFIINTARI

Profesionalism. Seriozitate. Fără costuri ascunse.

Infiintati rapid și sigur un SRL!

Pret incepand de la: 350 lei.

Timp de executie: 3 zile.

Infiintare Intreprindere Individuala

Pret incepand de la: 350 lei.

Timp de executie: 3 zile.

Infiintare SRL Debutant

Pret incepand de la 350 lei.

Timp de executie: 3 zile.

Infiintare firma

Pret incepand de la 350 lei.

Timp de executie: 3 zile.

Infiintare PFA

Pret incepand de la 350 lei.

Timp de executie: 3 zile.

Infiintare IF

Pret incepand de la 350 lei.

Timp de executie: 3 zile.

Infiintare SA

Pret incepand de la 1.000 lei.

Timp de executie: 5 zile.

 Infiintare ONG

Pret incepand de la 1.000 lei.

Timp de executie: 60 zile (estimativ).

DETALII
INFIINTARI

Pentru a incepe orice tip de activitate comerciala, intreprinzatorul va trebui mai intai sa isi infiinteze o forma de organizare.

Cele mai intalnite forme de organizare sunt:

S.R.L. (societate cu raspundere limitata).

S.R.L.-D (societate cu raspundere limitata debutant).

PFA (persoana fizica autorizata).

S.A. (societate pe actiuni).

I.I. (intreprindere individuala).

I.F. (intreprindere familiala).

Trebuie sa retinem faptul ca in functie de profilul de activitate comerciala, intreprinzatorul isi va alege forma de organizare potrivita. Totodata putem spune din propria experienta ca societatea cu raspundere limitata (S.R.L.-ul) este cea mai versatila si usor de gestionat forma de organizare din punct de vedere fiscal si nu numai.

Avocatii nostri inscrisi pe Tabloul Avocatilor tinut de Baroul Bucuresti (detalii aici) va stau la dispozitie cu experienta vasta dobandita in materia dreptului comercial, pregatiti la orice moment pentru a va ajuta cu intreaga procedura de infiintare a oricareia dintre formele de organizare de mai sus.

Care sunt beneficiile daca veti alege sa colaborati cu noi?

 1. Veti scuti mult timp pretios. Stim cu totii ca timpul inseamna bani, prin urmare in timp ce noi lucram si finalizam procedurile de infiintare a formei de organizare dorite de dumneavoastra, va puteti concentra pe dezvoltarea afacerii.
 2. Veti primi sfaturi si indrumare de la avocati specializati in materia dreptului comercial, in urma unei experiente dobandite in 10 ani de experienta.
 3. Veti beneficia de un raport calitate pret – excelent. Stim cat este de important bugetul unui start-up, prin urmare suntem alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune preturi de pe piata, nefacand rabat de la calitate.
 4. Vom rezolva orice problema rapid si fara batai de cap, precum si infiintarea formei de organizare pe care o doriti, clientii nostri recomandandu-ne pentru promptitudine si seriozitate.
 5. Documentele redactate de catre avocatii nostri intrunesc toate calitatile unor documente juridice elaborate cu profesionalism, fiind la zi cu toate reglementarile legale in materie.
 6. Va vom oferi consultanta cu privire la alegerea celei mai potrivite forme de organizare in functie de informatiile pe care ni le veti furniza.

Va asteptam la sediul nostru pentru a alege serviciul care se potriveste cel mai bine: infiintare SRL, infiintare II, infiintare SRL-D, infiintare firma, infiintare PFA, infiintare IF, infiintare SA, infiintare ONG.

Va vom ajuta sa alegeti forma de organizare care se potriveste cel mai bine cu profilul activitatii dumneavoastra.

  infiintare srl
  Infiintare modificare firma srl. ro
  Call Now ButtonSună-ne acum!