Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

SCHIMBARE SEDIU SOCIAL SRL

Asociatii unei firme pot decide sa schimbe sediul acesteia de mai multe ori in viata acesteia, in functie de specificul activitatii.

Mentiunea de schimbare sediu social SRL poate fi luata si in functie de diferitele decizii de management menite sa dezvolte firma respectiva.

Sediul unei firme poate fi modificat in acelasi judet sau dupa caz, in alt judet prin efectuarea mentiunii de schimbare sediu social SRL.

Procedura de schimbare sediu social SRL dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor la Registrul Comertului.

DOCUMENTE NECESARE SCHIMBARE SEDIU SOCIAL SRL

  1. Cerere de inregistrare schimbare sediu SRL, in original.
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor din care sa reiasa schimbarea sediului social al firmei.
  3. Act constitutiv actualizat ce va cuprinde noua adresa a firmei.
  4. Certificatul de Inregistrare al firmei in original (in cadrul acesteia va fi inscrisa noua adresa de catre Registrul Comertului).
  5. Declaratie model 3 din care reiese faptul ca firma indeplineste conditiile de funcţionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii.
  6. Dovada noului sediu social al firmei care va fi facuta prin intermediul unui contract de inchiriere sau de comodat dupa caz.
  7. Dovada titlului de proprietate al noului sediu social care va fi facuta prin intermediul unui contract de vanzare – cumparare, donatie sau orice alt document ce atesta dreptul de proprietate al spatiului ce va fi folosit drept sediu social.
  8. Daca sediul social va fi in cadrul unui apartament de bloc, atunci este necesar Acordul Vecinilor, Asociatiei de Proprietari precum si semnatura si stampila Presedintelui Asociatiei de Proprietari.
  9. In cazul, in care mai exista deja alte sedii sociale in cadrul imobilului respectiv, va fi necesar sa dati o declaratie pe propria raspundere autentica (la Notariat) din care sa reiasa faptul ca structura imobilului permite ca si alte S.R.L.-uri sa isi poata desfasura activitatea in cadrul acestuia.

Puteti opta si pentru gazduire sediu social la cabinet de avocat pentru o perioada de 1 an. Eliminati in acest fel neajunsurile generate de strangerea semnaturilor de la vecinii de sus-jos-stanga-dreapta cu care aveti pereti comuni. Nu mai este necesara nici viza asociatiei de proprietari. Click aici pentru mai multe detalii privind serviciul de gazduire sediu social SRL la cabinet de avocat.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent cu scopul efectuarii mentiunii de schimbare sediu SRL. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al societatii respective.

DOCUMENTE NECESARE SCHIMBARE SEDIU SOCIAL SRL

Pentru operatiunea de Schimbare sediu social SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat SRL.

2. Titlul de proprietate (contract de vanzare-cumparare, donatie, schimb, etc.) al imobilului care va gazdui noul sediu social.

De mare ajutor ne va fi si actul constitutiv al societatii, in format editabil Word.

Toate celelalte documente de care este nevoie la constituirea dosarului ce va fi depus la Registrul Comertului, vor fi lucrate de avocatii nostri.

ai nevoie de ajutor la schimbare sediu social srl?

INTREBARI FRECVENTE SCHIMBARE SEDIU SOCIAL SRL

Procedura de Schimbare sediu social SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de Schimbare sediu social SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucrul. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru. Ramane ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, sa ne vizitati din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Suplimentar onorariului avocatial pentru Schimbare sediu social SRL, vor mai trebui acoperite taxele de la Registrul Comertului, în cuantum de aproximativ 122 lei.

Pentru ipoteza in care sunt mai multi asociati, urmare a numarului crescut de caractere a Hotararii AGA, atunci, valoarea taxei ce trebuie platita la Registrul Comertului va fi de 183 lei.

Este important de asemenea de stiut faptul că nu veti avea de suportat costuri sau servicii ascunse. Preturile pe care vi le propunem nu sunt conditionate de achizitionarea unor alte produse si/sau servicii.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!