Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

RELUARE ACTIVITATE PFA

Activitatea unui PFA poate fi reluata, in cazul in care s-a luat decizia anterior de suspendare a acestei forme de organizare.

CARE SUNT DOCUMENTELE NECESARE PENTRU RELUAREA ACTIVITATII UNUI PFA?

  1. Formular tipizat de inregistrare a mentiunii de reluare a activitatii PFA-ului.
  2. Constatatoarele in original pe care le-ati primit la momentul suspendarii activitatii PFA-ului.
  3. Cartea de identitate a posesorului PFA-ului, in copie.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent efectuarii mentiunii de reluare a activitatii PFA-ului intr-un dosar cu sina.

DOCUMENTE NECESARE RELUARE ACTIVITATE PFA

Pentru aceasta operatiune de reluare activitate PFA, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra doar dumneavoastra urmatoarele documente:

1. C.I. fondator, in copie.

Nu este nevoie nici de Certificatul de Inregistrare al PFA-ului si nici de certificatele constatatoare. Aceste documente se afla deja la Registrul Comertului, fiind depuse la momentul suspendarii activitatii.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

ai nevoie de ajutor la procedura de reluare activitate pfa?

INTREBARI FRECVENTE RELUARE ACTIVITATE PFA

Procedura de Reluare activitate PFA dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului de reluare a activitatii la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de reluare activitate PFA, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele de infiintare.

Operatiunea de reluare activitate PFA nu comporta nici o taxa la Registrul Comertului.

In aceste conditii, singurul cost pe care il veti suporta este cel reprezentat de onorariul avocatial.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibile.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!