Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

SUSPENDARE ACTIVITATE SRL

Exista momente cand se doreste ca activitatea comerciala a unei firme sa fie suspendata din varii motive. In cazul acesta se va apela la procedura de suspendare activitate SRL.

Prin urmare asociatul/asociatii unei firme pot decide sa urmeze procedura de suspendare activitate SRL pe o perioada de maxim 3 ani.

Procedura de suspendare activitate SRL dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor la Registrul Comertului.

DOCUMENTE NECESARE SUSPENDAREA ACTIVITATE SRL

  1. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor prin care se decide intreruperea temporara a activitatii firmei (maxim 3 ani).
  2. Constatatoarele in original pe care le-ati primit la momentul infiintarii firmei.
  3. Declaratie pe proprie raspundere data de asociatul/asociatii societatii din care sa reiasa faptul ca nu vor desfasura activitati la sediul social, la sediile secundare, sau in afara acestora pe o perioada de maxim 3 ani.
  4. Certificatul de inregistrare al firmei in original (CUI-ul societatii).

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent efectuarii mentiunii de suspendare activitate SRL intr-un dosar cu sina.

DOCUMENTE NECESARE SUSPENDARE ACTIVITATE SRL

Pentru operatiunea de Reluare activitate SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat SRL.

2. Certificatul de inregistrare al societatii in original.

3. Certificatele constatatoare emise de Registrul Comertului la momentul infiintarii societatii.

Toate celelalte documente de care este nevoie la constituirea dosarului ce va fi depus la Registrul Comertului, vor fi lucrate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor la suspendare activitate srl ?

INTREBARI FRECVENTE SUSPENDARE ACTIVITATE SRL

Procedura de Suspendare activitate SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de Suspendare activitate SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucrul. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru. Ramane ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, sa ne vizitati din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Suplimentar onorariului avocatial pentru Suspendare activitate SRL, vor mai trebui acoperite taxele de la Registrul Comertului (în cuantum de aproximativ 185 lei).

Este important de asemenea de stiut faptul că nu veti avea de suportat costuri sau servicii ascunse. Preturile pe care vi le propunem nu sunt conditionate de achizitionarea unor alte produse si/sau servicii.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!