Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL

DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU S.R.L.

Deschiderea unui punct de lucru este una dintre cele mai des intalnite mentiuni care se pot face la Registrul Comertului. Majoritatea S.R.L.-urilor nu isi desfasoara activitatea la sediul social ci la o alta adresa in functie de specificul activitatii firmei respective. Acea adresa in care societatea isi desfasoara efectiv activitatea poarta numele de punct de lucru.

Ipoteza 1. O societate organizata ca SRL are dreptul sa nu detina punct de lucru. In acest caz activitatile cuprinse in obiectul de activitate trebuie sa se desfasoare la sediul social sau la sediile tertilor.

Ipoteza 2. In cazul in care sediul social a fost inregistrat ca neavand activitate, iar tipul de activitati din obiectul de activitate o permite, atunci, societatea poate desfasura activitatile la sediul tertilor (activitati de consultanta de exemplu), sau la punctul de lucru.

Ipoteza 3. Ne referim la cazul in care sediul social a fost inregistrat ca neavand activitate, iar tipul de activitati ce au fost cuprinse in obiectul de activitate al societatii nu sunt susceptibile de a fi desfasurate la terti. In aceasta ipoteza, este obligatoriu ca societatea sa isi deschida punct sau puncte de lucru.

Precizam ca se poate intampla ca activitatile desfasurate sa fie posibil a fi prestate si de la sediul social, si de la sediul tertilor, dar si de la punctul de lucru. In acest caz, este necesar de asemenea a fi parcusa procedura de deschidere punct de lucru SRL.

DOCUMENTE NECESARE DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL:

  1. Formular de inregistrare tipizat al punctului de lucru.
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor ce va avea ca obiect deschiderea unui punct de lucru ce apartine firmei.
  3. Dovada sediului secundar care se va face prin intermediul unui contract de inchiriere sau contract de comodat (ambele variante de contract sunt acceptate).
  4. Declaratie model 3 din care reiese faptul ca firma indeplineste conditiile de funcţionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii, pentru activitatile precizate în Actul constitutiv, la punctul de lucru.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent in vederea efectuarii mentiunii de deschidere a punctului de lucru a unei firme. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al societatii respective.

Avocatii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta cu procedura de deschidere punct de lucru SRL prompt si cu profesionalism. Scutiti astfel timp pierdut, precum si orice probleme ce ar putea sa apara la momentul efectuarii operatiunii juridice de DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL.

DOCUMENTE NECESARE DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL

entru operatiunea de cesiune parti sociale SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat / administrator SRL.

2. Contractul prin care a fost dobandita proprietatea asupra spatiului cu destinatie de punct de lucru SRL. Acest contract poate fi un contract de vanzare-cumparare, donatie, schimb, etc. In baza acestui contract avocatii nostri va vor lucra contractul de comodat sau de inchiriere ce va sta la baza operatiunii de deschidere punct de lucru SRL.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarelor de cesiune ce se vor depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor la deschidere punct de lucru SRL?

INTREBARI FRECVENTE DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL

Procedura de Deschidere punct de lucru SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii deschidere punct de lucru SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele originale eliberate de Oficiul Registrului Comertului.

Operatiunea de deschidere punct de lucru SRL nu comporta nici o taxa la Registrul Comertului.

In aceste conditii, singurul cost pe care il veti suporta este cel reprezentat de onorariul avocatial.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!