Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

I.M.F.S.

Despre Noi

Infiintare modificare firma srl . ro

Am creat platforma I.M.F.S. – Înființare-Modificare-Firmă-Srl.Ro pentru a vă pune la dispoziție servicii profesionale în ramura dreptului societar și a Registrului Comerțului.

Serviciile oferite sunt prestate de avocați cu experiență, înscriși în Tabloul Avocaților ținut de Baroul București iar în schimbul sumelor de bani achitate cu titlu de onorariu emitem factură și chitanță deductibilă pentru societatea dumneavoastră (click aici pentru verificarea gratuita in Tabloul Avocatilor).

Serviciile noastre sunt caracterizate de trei atribute principale:

PROFESIONALISM

Echipa noastră de avocați este la curent cu cele mai noi modificări legislative. Vom identifica împreuna cu dumneavoastră  demersurile de care aveți nevoie și le vom adapta cazului concret.

VITEZA

Deținem resursele necesare începerii de îndată a lucrului în proiectul dumneavoastră.

Prin intermediul procedurilor de lucru create am reușit să minimizăm deplasările la sediul nostru la un număr de 2 (două): (1) semnarea documentelor în original de către asociați sau administratori. La final (2) remiterea către asociat, administrator sau reprezentant a documentelor finale emise de Oficiul Registrului Comerțului.

Pentru că timpul consumat și deplasările prin trafic generează pierderi financiare, scopul nostru este să minimizăm deplasările la sediul nostru și să folosim atunci când este cazul resurse tehnice moderne: telefon, email, messenger, whatsapp, etc. Nu se pierde timp, nu se stă la cozi, se lucrează!

PRETURI REDUSE

Preturile reduse pe care vi le oferim sunt rezultatul îmbinării perfecte dintre numărul de clienți pe care îl țintim și onorariile minimale practicate în fiecare caz în parte. Este foarte important să realizați că prețurile afișate sau onorariile propuse nu comportă costuri ascunse. Nu este necesar ca în schimbul prețului mic oferit să achiziționați de la noi de exemplu, și servicii de contabilitate.

Pentru că nu toți antreprenorii ori toate societățile deja înființate își permit achiziționarea unor servicii avocațiale individuale și nici nu își permit angajarea permanentă a unui consilier juridic, echipa noastră de avocați vine să suplinească această nevoie recurentă din viața unei societăți. Cronologic, putem evidenția activitatea de înființare firmă, apoi, pe parcursul desfășurării activității, ar putea să apară o nevoie de schimbare de sediul social, de prelungire sediu social, de cesiune de părți sociale (fie pleacă din societate un asociat, fie intră unul nou), majorare de capital social ori modificare sau completare a obiectului de activitate, deschidere sau închidere punct de lucru, etc.

Recomandarea noastră este în sensul de a fi utilizate de fiecare dată serviciile unor persoane autorizate, atestate și apte din punct de vedere profesional să îndeplinească obiectivul încredințat de dumneavoastră.

Din nefericire, în România, în actualul context socio-economic, pe întreaga piață a serviciilor, diverși operatori pretind că dețin abilitățile necesare pentru a-și duce la îndeplinire mandatul încredințat de client. Ulterior însă, mai devreme sau mai târziu, beneficiarul serviciilor achiziționate se lovește problemele generate de acei impostori sau uzurpatori.

Echipa I.M.F.S. | Înființare Modificare Firmă Srl . Ro își va trata fiecare client cu bun simț, onestitate, profesionalism și competență, valori din ce în ce mai rare în piața autohtonă a serviciilor.

I.M.F.S.

Echipa noastră

Activitatea IMFS | Înființare – Modificare – Firmă – Srl . ro este coordonată de dl. av. Broască Bogdan. Atât Bogdan cât și colegii din echipa sa sunt avocați definitivi, membri ai Baroului București și ai Uniunii Naționale a Barourilor din România.

avocat Bogdan Broasca

Broască Bogdan

AVOCAT COORDONATOR

Broască Bogdan și-a început activitatea profesională în anul 2009 acordând consultanță juridică unei societăți comerciale regionale. Din anul 2014, Bogdan a devenit membru al Baroului București și a prestat servicii avocațiale din spectrul avocaturii de business și al litigiilor. În prezent, Bogdan coordonează hub-ul I.M.F.S. cautând să ofere cele mai avantajoase servicii în ramura de drept comercial și în zona de interes vizând procedurile desfășurate în fața Oficiului Național al Registrului Comerțului: înființări de societăți, modificări de societăți (modificare de sediu social ori închideri sau deschideri de puncte de lucru, schimbare de administrator, cesiune părți sociale, majorare capital social ori modificarea obiectului de activitate, schimbare de denumire), suspendarea activității unui SRL ori, radierea societăților.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!