Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

MAJORARE CAPITAL SOCIAL SRL

MAJORARE CAPITAL SOCIAL SRL

Mentiunea de majorare de capital social SRL se utilizeaza atunci cand se doreste o cesiune de parti sociale sau majorarea capitalului social din varii motive de management.

Mentiunea de majorare de capital social SRL este utilizata cel mai des atunci cand se doreste o cesiune de parti sociale. Acesta este modul cel mai rapid in care se poate instraina o societate. Click aici pentru mai multe detalii privind operatiunea de cesiune parti sociale SRL.

Prin efectuarea procedurii de majorare de capital social SRL se sare peste etapa de opozite, care dureaza 30 de zile.

Cele 30 de zile se calculeaza de la momentul publicarii hotararii de majorare de capital social in Monitorul Oficial.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU MAJORARE CAPITAL SOCIAL SRL

  1. Cerere de majorare de capital social (tipizat).
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor de majorare de capital social  SRL.
  3. Dovada de majorare capital social SRL – dovada depunerii capitalului social la banca, la care este deschis contul de capital social.
  4. Majorarea de capital social SRL poate fi facuta de o alta persoana fizica alta decat cea care este deja asociat in cadrul societatii. In acest caz, este necesar actul de identitate al acesteia in copie.
  5. Pentru ipoteza descrisa mai sus la punctul 4, este necesar ca acea persoana sa dea o declaratie autentica (la Notariat). Din aceasta declaratie trebuie sa rezulte capacitatea de a dobandi calitatea de asociat ca urmare a majorarii capitalului social.
  6. Actul constitutiv actualizat ca urmare a modificarii capitalului social al societatii semnat de fiecare asociat pe fiecare pagina si la final.

Toate documentele aferente mentiunii de majorare capital social vor fi depuse la Registrul Comertului. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al societatii respective.

DOCUMENTE NECESARE MAJORARE CAPITAL SOCIAL SRL

Pentru operatiunea de majorare capital social SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat / administrator SRL;

2.Dovada depunerii capitalului social, adica acea chitanta ce a fost emisa de institutia bancara.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor la majorare capital social srl?

INTREBARI FRECVENTE MAJORARE CAPITAL SOCIAL SRL

Procedura de Majorare capital social SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de majorare capital social SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Suplimentar onorariului de majorare capital social SRL, vor mai trebui acoperite taxele de la Registrul Comertului (în cuantum de aproximativ 280 lei).

Este important de asemenea de stiut faptul că nu veti avea de suportat costuri sau servicii ascunse, preturile pe care vi le propunem nefiind conditionate de achizitionarea unor alte produse si/sau servicii.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!