Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

ACTUALIZARE DATE FONDATOR PFA

Se poate intampla sa intervina o schimbare in datele de identificare ce apartin fondatorului unui PFA. In acest caz, noile date vor trebui operate si la Registrul Comertului prin intermediul unei mentiuni. Acesta operatiune poarta numele de actualizare date fondator PFA.

DOCUMENTE NECESARE

  1. Formular tipizat de inregistrare a mentiunii de modificare a datelor de identificare a fondatorului unui PFA.
  2. Cartea de identitate a posesorului PFA-ului, in copie.

Procedura de actualizare se efectueaza la Registrul Comertului competent. Competenta Registrului Comertului este oferita domiciliul fondatorului PFA-ului.

In mod normal avem de-a face cu o procedura simpla. Actualizarea datelor fondatorului PFA-ului se face prin depunerea documentelor mentionate mai sus intr-un dosar cu sina la ghiseul expres.

Procedura de actualizare dureaza 3 zile, de la momentul depunerii documentelor la Registrul Comertului.

Procedura de actualizare date fondator PFA nu comporta taxe la Registrul Comertului.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al PFA-ului.

DOCUMENTE NECESARE ACTUALIZARE DATE FONDATOR PFA

Pentru aceasta operatiune de actualizare date fondator PFA, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra doar cartea de identitate.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vi le vor redacta avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor?

INTREBARI FRECVENTE

Procedura de actualizare date fondator PFA dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului de infiintare la Oficiul Registrului Comertului (intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare).

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de actualizare date fondator PFA, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele de infiintare.

Operatiunea de actualizare date fondator PFA nu comporta nici o taxa la Registrul Comertului.

In aceste conditii, singurul cost pe care il veti suporta este cel reprezentat de onorariul avocatial.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibile.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!