Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

MODIFICARE / SCHIMBARE OBIECT DE ACTIVITATE SRL

Viata unui S.R.L. este dinamica, prin urmare daca un antreprenor va identifica o oportunitate pe piata de a face profit, cel mai probabil o va fructifica. De aici rezulta nevoia unei mentiuni de modificare / schimbare obiect de activitate SRL.

Procedura de modificare / schimbare de obiect de activitate SRL dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor.

Procedura de modificare / schimbare de obiect de activitate SRL este una complexa si necesita multa atentie la momentul redactarii documentelor.

Pentru a nu pierde timp pretios, va recomandam sa alegeti serviciile noastre pentru efectuarea mentiunii de modificare / schimbare obiect de activitate SRL.

DOCUMENTE NECESARE MODIFICARE / SCHIMBARE OBIECT DE ACTIVITATE SRL

  1. Cerere de schimbare a obiectului principal de activitate (tipizat).
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor schimbare obiect de activitate SRL.
  3. Act constitutitv actualizat in care sa fie cuprins noul obiect de activitate principal al SRL-ului.
  4. Declaratie model 3 din care reiese faptul ca firma indeplineste conditiile de funcţionare prevazute de legislatia specifica. Aceasta se refera la domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii,
  5. Certificatul de Inregistrare in original (CUI-ul) al firmei.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al societatii respective.

DOCUMENTE NECESARE MODIFICARE OBIECT DE ACTIVITATE

Pentru operatiunea de modificare / schimbare obiect de activitate SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat / administrator SRL;

2. Certificatul de inregistrare al societatii.

De mare ajutor ne va fi si actul constitutiv al societatii, in format editabil Word.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor pentru modificare / schimbare obiect de activitate?

INTREBARI FRECVENTE MODIFICARE / SCHIMBARE OBIECT DE ACTIVITATE

Procedura de Modificare / schimbare obiect de activitate SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de modificare / schimbare obiect de activitate SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Suplimentar onorariului de majorare capital social SRL, vor mai trebui acoperite taxele de la Registrul Comertului (în cuantum de aproximativ 185 lei).

Este important de asemenea de stiut faptul că nu veti avea de suportat costuri sau servicii ascunse, preturile pe care vi le propunem nefiind conditionate de achizitionarea unor alte produse si/sau servicii.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!