Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

Termeni si conditii de utilizare

A. DEFINIȚII
• https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ este un site de prezentare de servicii juridice.

  • Utilizator este acea persoană cu vârstă de peste 18 ani care accesează site-ul Servicii-Avocat.ro cu scopul de a contacta cele două Cabinete de Avocat prezentate mai sus, în vederea rezolvării problemelor juridice, pe care le întâmpină.
  • Despre Noi – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la experiența și pregătirea celor două Cabinete de Avocat.
  • Inființări – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la serviciile juridice de înființare a diferitelor entități: SRL, SRL-D, SA, PFA, II, IF, ONG, etc..
  • Modificări SRL – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la serviciile juridice oferite în materie de modificare a unei societăți cu răspundere limitată care este deja înființată.
  • Modificări PFA – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la serviciile juridice oferite în materie de modificare a unei „persoane fizice autorizate” care este deja înființată.
  • Blog – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la diferite subiecte juridice.
  • Contact – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ prin intermediul căreia sunt oferite informații în legătură cu modul de contact al prestatorilor. Modul de contact cuprinde informații privitoare la numerele de telefon utilizate, adrese de email, adresa punctului de lucru, repere și indicații de orientare.

Utilizatorul se obligă ca prin folosirea site-ului Servicii-Avocat.ro să nu reproducă sau să folosească materialele prezentate pe prezentul site, fără acordul administratorului site-ului sau fără a solicita acordul în acest sens.

B. Prin folosirea site-ului https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/ sunteți de acord cu termenii și condițiile așa cum au fost prezentate la punctul A.

Call Now ButtonSună-ne acum!