Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

RELUARE ACTIVITATE SRL

Activitatea unei firme poate fi reluata. Ne referim aici la cazul in care s-a luat anterior decizia de suspendare pana la o perioada maxima de 3 luni.

Procedura de reluare activitate SRL se face la Registrul Comertului competent in acest sens.

Procedura de reluare activitate SRL dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor la Registrul Comertului.

Efectuarea procedurii de reluare activitate SRL nu comporta taxe la Registrul Comertului.

DOCUMENTELE NECESARE RELUARE ACTIVITATE SRL

  1. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor prin care se decide reluarea activitatii firmei.
  2. Declaratie tipizata pe propria raspundere privind autorizarea functionarii.
  3. Certificatele constatatoare emise la momentul suspendarii S.R.L.-ului.
  4. In cazul, in care societatea isi desfasoara activitatea intr-un apartament de bloc atunci va fi nevoie de obtinerea inca o data a acordului vecinilor de sus, jos, lateral precum si semnatura, stampila Presedintelui Asociatiei de Locatari.

Totodata se poate opta si pentru dizolvarea ori lichidarea firmei daca nu se mai doreste continuarea activitatii societatii.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent efectuarii mentiunii de reluare a firmei intr-un dosar cu sina.

DOCUMENTE NECESARE RELUARE ACTIVITATE SRL

Pentru operatiunea de majorare Reluare activitate SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat / administrator SRL;

2. Certificatele constatatoare ce v-au fost eliberate de Registrul Comertului cu prilejul suspendarii activitatii societatii.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor pentru reluare activitate srl?

INTREBARI FRECVENTE RELUARE ACTIVITATE SRL

Procedura de Reluare activitate SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de reluare activitate SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucrul. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru. Ramane ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, sa ne vizitati din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Suplimentar onorariului avocatial pentru Reluare activitate SRL, vor mai trebui acoperite taxele de la Registrul Comertului (în cuantum de aproximativ 180 lei).

Este important de asemenea de stiut faptul că nu veti avea de suportat costuri sau servicii ascunse, preturile pe care vi le propunem nefiind conditionate de achizitionarea unor alte produse si/sau servicii.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!