Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

SCHIMBARE SEDIU PFA

Persoana fizica care detine un PFA poate decide sa schimbe sediul. Aceasta nevoie poate fi generata de specificul activitatii sau de diferitele decizii de management menite sa dezvolte activitatea acestei forme de organizare.

DOCUMENTELE NECESARE SCHIMBARE SEDIU PFA

  1. Cererea de inregistrare (tipizat) bifata in locul care corespunde mentiunii ce se doreste a se face la Registrul Comertului.
  2. Certificatul de Inregistrare al PFA-ului in original (in cadrul acestuia va fi inscrisa noua adresa de catre Registrul Comertului).
  3. Dovada noului sediu social al PFA-ului care va fi facuta prin intermediul unui contract de inchiriere sau de comodat dupa caz.
  4. Dovada titlulul de proprietate al noului sediu profesional care va fi facuta prin intermediul unui contract de vanzare – cumparare, donatie sau orice alt document ce atesta dreptul de proprietate al spatiului ce va fi folosit drept sediu social.
  5. Daca sediul social va fi in cadrul unui apartament de bloc, atunci este necesar Acordul Vecinilor, Asociatiei de Proprietari precum si semnatura si stampila Presedintelui Asociatiei de Proprietari.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent in vederea efectuarii mentiunii de schimbare al sediului unui PFA. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al PFA-ului in vederea radierii acestuia.

DOCUMENTE NECESARE SCHIMBARE SEDIU PFA

Pentru aceasta operatiune de radiere PFA, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra doar dumneavoastra urmatoarele documente:

1. Certificatul de inregistrare emis de Registrul Comertului, in original.

2. Dovava noului sediu care va gazdui sediul social (contract de vanzare-cumparare, donatie, schimb, etc.), in copie.

3. C.I. fondator, in copie.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

ai nevoie de ajutor la operatiunea de schimbare sediu pfa?

INTREBARI FRECVENTE SCHIMBARE SEDIU PFA

Procedura de Schimbare sediu PFA dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului de reluare a activitatii la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de schimbare sediu PFA, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele de infiintare.

Operatiunea de Schimbare sediu PFA nu comporta nici o taxa la Registrul Comertului.

In aceste conditii, singurul cost pe care il veti suporta este cel reprezentat de onorariul avocatial.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibile

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!