Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

ADAUGARE COD CAEN SRL

Desi unele societati au trecute toate codurile CAEN in cadrul actului constitutiv, alte societati aleg sa nu adauge toate codurile. Prin urmare in acest caz este necesara efectuarea mentiunii de adaugare cod CAEN srl.

Procedura de adaugare cod CAEN dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor.

Procedura de adaugare cod CAEN este una complexa si necesita multa atentie la momentul redactarii documentelor.

Pentru a nu pierde timp pretios, va recomandam sa alegeti serviciile noastre pentru efectuarea mentiunii de adaugare cod CAEN.

DOCUMENTE NECESARE ADAUGARE COD CAEN SRL

  1. Cerere de adaugare cod CAEN SRL. (tipizat).
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor de adaugare cod CAEN SRL.
  3. Act constitutitv actualizat in care sa fie cuprins noul cod CAEN.
  4. Declaratie model 3 din care reiese faptul ca firma indeplineste conditiile de funcţionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii,
  5. Certificatul de Inregistrare in original (CUI-ul) al firmei.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent cu scopul efectuarii mentiunii de adugare cod CAEN intr-un dosar cu sina.

DOCUMENTE NECESARE ADAUGARE COD CAEN SRL

Pentru operatiunea de Reluare activitate SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat SRL.

2. O lista cuprinzand codurile (sau doar codul) CAEN care se doreste a fi cuprins in obiectul de activitate al societatii dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este codul corect, echipa IMFS.RO va va oferi consultanta ncesara pentru a lua cele mai bune decizii.

De mare ajutor ne va fi si actul constitutiv al societatii, in format editabil Word.

Toate celelalte documente de care este nevoie la constituirea dosarului ce va fi depus la Registrul Comertului, vor fi lucrate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor la adaugare cod caen srl ?

INTREBARI FRECVENTE

Procedura de Adaugare cod CAEN SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de Adaugare cod CAEN SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucrul. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru. Ramane ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, sa ne vizitati din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Suplimentar onorariului avocatial pentru Adaugare cod CAEN SRL, vor mai trebui acoperite taxele de la Registrul Comertului (în cuantum de aproximativ 185 lei).

Este important de asemenea de stiut faptul că nu veti avea de suportat costuri sau servicii ascunse. Preturile pe care vi le propunem nu sunt conditionate de achizitionarea unor alte produse si/sau servicii.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!