Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

SCHIMBARE DENUMIRE SRL

La momentul infiintarii unui S.R.L. este posibil sa nu fim atat de inspirati, prin urmare daca dorim putem efectua mentiunea de schimbare denumire SRL ulterior.

Mentiunea de schimbare denumire SRL poate fi facuta mai ales daca nu mai rezoneaza cu obiectul de activitate de la momentul desfasurarii lui.

Procedura de schimbare denumire SRL dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor in acest sens.

Procedura de schimbare denumire SRL este una complexa, prin urmare va recomandam sa apelati la serviciile noastre juridice.

 

DOCUMENTE NECESARE SCHIMBARE DENUMIRE SRL

  1. Cerere/formular tipizat de schimbare denumire SRL.
  2. Decizia Asociatului Unic/ Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor de schimbare denumire SRL.
  3. Certificatul de Inregistare al Societatii (CUI-ul) in original.
  4. Act constitutiv actualizat al firmei cu noua denumire a acesteia.
  5. Rezervarea de denumire efectuata la Registrul Comertului in original.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent efectuarii mentiunii de schimbare denumire SRL. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al societatii respective.

DOCUMENTE NECESARE SCHIMBARE DENUMIRE SRL

Pentru operatiunea de Reluare activitate SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat SRL.

2. Certificatul de inregistrare al societatii in original.

De mare ajutor ne va fi si actul constitutiv al societatii, in format editabil Word.

Toate celelalte documente de care este nevoie la constituirea dosarului ce va fi depus la Registrul Comertului, vor fi lucrate de avocatii nostri. In mod implicit, echipa IMFS.RO va obtine conform denumirilor preferate de dumneavoastră, rezervarea de denumire in original.

Ai nevoie de ajutor pentru schimbare denumire srl ?

INTREBARI FRECVENTE SCHIMBARE DENUMIRE SRL

Procedura de Schimbare denumire SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de Schimbare denumire SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucrul. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru. Ramane ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, sa ne vizitati din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Suplimentar onorariului avocatial pentru Schimbare denumire SRL, vor mai trebui acoperite taxele de la Registrul Comertului (în cuantum de aproximativ 185 lei).

Este important de asemenea de stiut faptul că nu veti avea de suportat costuri sau servicii ascunse. Preturile pe care vi le propunem nu sunt conditionate de achizitionarea unor alte produse si/sau servicii.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!