Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

ADAUGARE COD CAEN PFA

Viata unui PFA este dinamica. Prin urmare daca un antreprenor va identifica o oportunitate pe piata de a face profit, cel mai probabil o va fructifica. De aici  resulta si nevoia de a adauga un obiect de activitate sau de a schimba obiectul principal de activitate al PFA-ului in cauza. Aceasta nevoie se poate resimti ori de cate ori se iveste ocazia.

DOCUMENTE NECESARE  ADAUGARE COD CAEN PFA

  1. Cerere de schimbare a obiectului principal de activitate in cadrul unui PFA (tipizat).
  2. Certificatul de Inregistrare in original (CIF-ul PFA-ului), doar daca se doreste schimbarea obiectului principal de activitate al PFA-ului. Acest document nu este necesar pentru adaugarea unui nou obiect de activitate in cadrul PFA-ului.
  3. Diploma de studii sau orice alta dovada din care sa reiasa pregatirea profesionala cu privire la activitatea comerciala ce urmeaza a fi desfasurata.
  4. Cartea de identitate a fondatorului.

OBIECTUL PRINCIPAL DE ACTIVITATE AL UNUI PFA

PFA-ul poate avea doar cinci (5) obiecte de activitate conform normelor de aplicare si legislatiei in vigoare.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent cu scopul efectuarii mentiunii de modificare a obiectului de activitate principal al PFA-ului intr-un dosar cu sina.

DOCUMENTE NECESARE ADAUGARE COD CAEN PFA

Pentru aceasta operatiune de adaugare cod CAEN PFA, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra doar dumneavoastra cartea de identitate.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor la adaugare cod caen pfa?

INTREBARI FRECVENTE ADAUGARE COD CAEN PFA

Procedura de adaugare cod CAEN PFA dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului de infiintare la Oficiul Registrului Comertului (intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare).

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de adaugare cod CAEN PFA, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele de infiintare.

Operatiunea de adaugare cod CAEN PFA nu comporta nici o taxa la Registrul Comertului.

In aceste conditii, singurul cost pe care il veti suporta este cel reprezentat de onorariul avocatial.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibile.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!