Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

INCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL

INCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL

Mentiunea de inchidere punct de lucru SRL se face la Registrul Comertului. Aceasta mentiune presupune inregistarea unor documente ce atesta inchiderea punctului de lucru.

Mentiunea de inchidere punct de lucru SRL este o mentiune simpla, care nu comporta taxe la Registrul Comertului.

Mentiunea de inchidere punct de lucru SRL dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor la Registrul Comertului.

Dupa ce se efectueaza procedura de inchidere punct de lucru SRL la Registrul Comertului, se va instiinta si ANAF-ul cu privire la aceasta procedura prin depunerea unui formular in acest sens.

DOCUMENTE NECESARE INCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL

  1. Formular de inregistrare tipizat a inchiderii punctului de lucru.
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor ce va avea ca obiect inchiderea punctului de lucru ce apartine firmei.
  3. Certificatul constatator original care a fost eliberat la deschiderea punctului de lucru de catre Registrul Comertului.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent in vederea efectuarii mentiunii de inchidere a punctului de lucru al unei firme.

Toate documentele de mai sus vor fi depuse la Registrul Comertului competent efectuarii mentiunii de inchidere punct de lucru SRL. Competent este Registrul Comertului in circumscriptia caruia se afla sediul profesional al societatii respective.

DOCUMENTE NECESARE INCHIDERE PUNCT DE LUCRU SRL

Pentru operatiunea de inchidere punct de lucru SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat / administrator SRL;

2. O lista cuprinzand punctul sau punctele de lucru ce se doresc a fi inchise.

3. Certificatul constatator in original ce a fost eliberat de Registrul Comertului la deschiderea respectivului punct de lucru.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor pentru inchidere punct de lucru SRL?

INTREBARI FRECVENTE INCHIDERE PUNCT DE LUCRU

Procedura de Autorizare inchidere punct de lucru SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de autorizare obiect de activitate SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Operatiunea de inchidere punct de lucru SRL nu comporta nici o taxa la Registrul Comertului.

In aceste conditii, singurul cost pe care il veti suporta este cel reprezentat de onorariul avocatial.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!