Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

PRELUNGIRE SEDIU SOCIAL SRL

Atunci cand sediul unui SRL expira este necesar ca acesta sa fie prelungit cat mai repede cu putinta, in caz contrar Registrul Comertului poate declara acea firma inactiva.

Multe societati au ajuns in ipostaza de a fi declarate inactive ca urmare a neprelungirii valabilitatii sediului.

Prin urmare va recomandam sa efectuati cat mai rapid posibil mentiunea de prelungire sediu SRL pentru a nu intampina probleme.

Mentiunea de prelungire sediu SRL dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor la Registrul Comertului.

Mentiunea de prelungire sediu SRL nu comporta taxe ce se vor plati la Registrul Comertului.

 

DOCUMENTE NECESARE PRELUNGIRE SEDIU SRL

  1. Cerere de depunere mentionare acte – tipizat.
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor de prelungire sediu SRL.
  3. Act aditional la contractul initial de inchiriere sau de comodat din care sa reiasa faptul ca se va prelungi perioada de valabilitate a sediului social al S.R.L.-ului.
  4. Daca se va opta pentru depunerea unui nou contract de vanzare – cumparare, atunci va fi necesar sa depuneti si Actul constitutiv actualizat al firmei in cauza.
  5. Act constitutitv actualizat daca este cazul.

Avocatii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta cu procedura de prelungire a sediului social SRL prompt si cu profesionalism scutindu-va astfel de timp pierdut.

Daca veti alege serviciile noastre de prelungire sediu SRL veti scuti orice probleme potentiale ce pot aparea la Registrul Comertului.

DOCUMENTE NECESARE PRELUNGIRE SEDIU SOCIAL

Pentru operatiunea de prelungire sediu social SRL, este suficient sa va prezentati la biroul nostru avand asupra dumneavoastra:

1. C.I. asociat / administrator SRL;

2. Copia contractului de vanzare-cumparare care sta la baza dobandirii proprietatii asupra spatiului cu destinatia de sediu social.

Restul documentelor necesare alcatuirii dosarului ce se va depune la Registrul Comertului vor fi redactate de avocatii nostri.

Ai nevoie de ajutor pentru prelungire sediu social SRL ?

INTREBARI FRECVENTE PRELUNGIRE SEDIU SOCIAL SRL

Procedura de Modificare / schimbare obiect de activitate SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Daca ne veti transmite prin transfer bancar sumele de bani reprezentand onorariul avocatial aferent procedurii de prelungire sediu social SRL, contractul de asistenta juridica se considera incheiat la distanta iar avocatii nostri vor incepe de indata lucru. In acest fel se va scuti prima deplasare la biroul nostru, ramanand ca dumneavoastra sa veniti doar la semnarea documentelor, iar la final, fie personal fie prin reprezentatnt, ne veti vizita din nou pentru a va preda documentele originale emise de Registrul Comertului.

Operatiunea de prelungire sediu social SRL nu comporta nici o taxa la Registrul Comertului.

In aceste conditii, singurul cost pe care il veti suporta este cel reprezentat de onorariul avocatial.

Pentru sumele de bani incredintate, va vor fi emise factura si chitanta integral deductibila.

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!