Bucuresti, sector 3.   —> 0742873088

MODIFICARI PFA

Profesionalism. Seriozitate. Fara costuri ascunse.

ACTUALIZARE DATE FONDATOR PFA

Actualizare Date Fondator PFA

Pret incepand de la: 250 lei.

Timp de executie: 3 zile.

ADAUGARE COD CAEN PFA

Adaugare Cod CAEN PFA

Pret incepand de la: 250 lei.

Timp de executie: 3 zile.

RADIERE PFA

Radiere PFA

Pret incepand de la: 250 lei.

Timp de executie: 3 zile.

RELUARE ACTIVITATE PFA

Reluare Activitate PFA

Pret incepand de la: 250 lei.

Timp de executie: 3 zile.

SCHIMBARE SEDIU PFA

Schimbare Sediu PFA

Pret incepand de la: 250 lei.

Timp de executie: 3 zile.

SUSPENDARE ACTIVITATE PFA

Suspendare Activitate PFA

Pret incepand de la: 250 lei.

Timp de executie: 3 zile.

Cum pot face modificari la pfa

Mentiunile care se pot face in cadrul unui PFA sunt asemanatoare celor ce se pot face in cadrul unui SRL (societate cu raspundere limitata). Acestea au in vedere diferite modificari, iar dintre cele mai frecvente amintim: actualizare date fondator PFA, adaugare cod CAEN PFA, radiere PFA, reluare activitate PFA, schimbare sediu PFA ori, suspendare activitate PFA.

Prin avocatii ei, Echipa IMFS.RO va sta la dispozitie cu orice tip de mentiune la Registrul comertului. Va oferim astfel certitudinea ca fiecare procedura in parte va fi facuta cat mai urgent posibil si cu un maxim de profesionalism.

Toate serviciile vor fi prestate de avocati autorizati si inscrisi pe Tabloul Avocatilor tinut de Baroul Bucuresti (click aici pentru a face verificarea gratuita in Tabloul Avocatilor).

Majoritatea mentiunilor la Registrul comertului vor dura 3 zile lucratoare de la momentul depunerii documentelor necesare efectuarii acestora la Registrul Comertului.

Care sunt beneficiile daca veti alege sa colaborati cu noi?

  1. Veti scuti mult timp pretios. Stim cu totii ca timpul inseamna bani, prin urmare in timp ce noi lucram si finalizam procedurile de infiintare a formei de organizare dorite de dumneavoastra, va puteti concentra pe dezvoltarea afacerii.
  2. Veti primi sfaturi si indrumare de la avocati specializati in materia dreptului comercial, in urma unei experiente dobandite in 10 ani de experienta.
  3. Veti beneficia de un raport calitate pret – excelent. Stim cat este de important bugetul unui start-up, prin urmare suntem alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune preturi de pe piata, nefacand rabat de la calitate.
  4. Vom rezolva orice problema rapid si fara batai de cap, evitand astfel orice potentiala amanare la Registrul Comertului.
  5. Documentele redactate de catre avocatii nostri intrunesc toate calitatile unor documente juridice elaborate cu profesionalism, fiind la zi cu toate reglementarile legale in materie.
  6. Va vom oferi consultanta cu privire la fiecare mentiune pe care o vom efectua la Registrul comertului pentru dumneavoastra.

Va asteptam la sediul nostru pentru a va ajuta cu finalizarea mentiunilor cu privire la PFA-ul dumneavoastra la Registrul comertului, rapid si fara batai de cap!

infiintare srl
Infiintare modificare firma srl. ro
Call Now ButtonSună-ne acum!